onsdag den 14. december 2011

Bidt af en gal bogbinder

Som tidligere nævnt beskæftiger jeg mig med at lære gammeldags bogbinding for tiden. Og jeg elsker det! Det er et fantastisk håndværk. Nu kan jeg endelig fremvise min første bog, som jeg har lavet til mig selv. Jeg har før det lavet kalendere på bestilling, men nu blev der tid til at fremstille min egen bog. Og jeg er smadder begejstret for den, jeg synes simpelthen, den er så flot!

 Vi starter med et billede af den færdige bog


Den er A4 format og har sort læderryg og hjørner, guldtryk med navn i ryggen og så omslag med tapet, jeg har købt hos Junette. Inden i er det almindeligt linieret papir.Sådan så den ud i morges og undervejs
Jeg er pave stolt. Og totalt hooked på bogbinding. Er igang med næste projekt :-) Det tager en 3 dages tid at lave en bog.

Ellers sker der jo ikke vildt meget på bloggen -Jeg har gang i mange ting og har ikke samme overskud til nettet, som tidligere. Ved ikke engang, hvor langt vi er i jule blogchallenge... Men det er dejligt at opleve at være smadret, fordi man er godt brugt sidst på dagen, fremfor at være det, fordi man har stirret katatonisk ind i væggen hele dagen :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...