onsdag den 18. april 2012

skindpunge, broderier, keramik, glasophæng og et enkelt loppefund

I stedet for at starte dette indlæg med et "det er længe siden jeg har blogget og uha nej da" (nu gjorde jeg det så alligevel), vil jeg blot lægge ud med de seneste igang værende projekter:

Der er nu syet to grå skindpunge mere, en med gule trekanter og en anden med neon. De er blevet rigtigt fine synes jeg, og den ene, måske begge, er afsat. 
Derudover har jeg syet en sort pung til en sød pige, der hedder Ditte (jeg tror, hun er rigtigt sød, det er hendes kæreste i hvertfald!) med et broderi efter Dittes ønske. Det blev til et hjerte på den ene side og et moustache på den anden.Og så var det slut for at sy punge for denne gang. I stedet har jeg kastet mig over keramik og har lavet nogle forskellige ting.

Først har jeg lavet 15 planteskilte i porcelæn. Jeg fik ikke taget billede af dem, da de var færdige, men der er trykt blomsternavne på skiltene med sådan nogle bogstaver man bruger til at trykke aviser osv (ved ikke lige hvad de hedder). De bliver rigtigt fine tror jeg, skal nok vise dem frem på bloggen, når de engang er helt færdige og glaserede. Her er et billede fra opstarten:


Så har jeg også lavet nogle forskellige skåle, vaser, potter. Alle er stadig ved at tørre, så billederne er ikke så spændende. Men jeg har store forhåbninger til dem og glæder mig meget til at skulle til at glasere dem:Denne sidste krukke har jeg lavet i dag. Stort projekt, synes jeg. Jeg brugte den gode gamle "pølse-metode", som jeg kunne huske fra folkeskolen.


Og hvad har jeg mere lavet..hmmm jo, for et stykke tid siden lavede jeg disse glasophæng til at hænge på grene indenfor:Og sidst men ikke mindst (og ganske fint i tråd med min nuværende keramik-dille) et styks loppekøb, som jeg er meget glad for. Den skal bruges til opbevaring af pensler:


Thats it for now! For tiden har jeg også kastet min kærlighed på blomster og planter, så det vil der nok også komme et par indlæg om med tiden :-)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...