lørdag den 12. maj 2012

Nøglepung i skind

For nylig afsluttede jeg det værksted, jeg har gået på i et halvt år. Det er trist, fordi det har været fedt at have muligheden for at være kreativ på dén måde med alle de materialer og redskaber til rådighed, men også fedt, fordi jeg nu har været der længe. Den sidste dag havde jeg travlt med at færdiggøre alle de projekter, jeg ikke ville kunne arbejde videre på derhjemme. Og et af disse projekter var (endnu) en lille skindpung.

Denne er en kopi af en pung, min søster (stewardessen) har, som er købt i udlandet. Jeg synes simpelthen hendes var så fin og ekstremt praktisk. Så den kopierede jeg :-) Den er lavet af noget skind fra et par Noblesse skindbukser, jeg har klippet op. Det har den fedeste petrolblå farve. Da jeg havde lidt travlt nåede jeg desværre ikke at sætte et broderimærke i som jeg plejer. Derfor synes jeg heller ikke den er helt færdig lige nu, men jeg har taget den i brug og så må der komme en detalje på senere. Jeg har brugt en gul kontrastfarve i den synlige syning, som jeg elsker.

Da jeg har fået produceret langt flere punge, end jeg selv kan bruge, smider jeg nogle stykker til salg inden længe. Der er både store og små punge, alle med broderimærke i siden, som jeg tidligere har vist.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...