fredag den 28. december 2012

Tæppe med granny stripes

I skal lige se mit nuværende hækleprojekt! Et tæppe i det, der vist kaldes Granny Stripes. Bortset fra at mine "stripes" er ret brede, så jeg ved ikke, om det falder udenfor kategorien....


Jeg blev inspireret af denne opskrift hos Tusindfryd og blev ret hooked på at lave et tæppe til stuen i de farver, som hitter hos mig lige nu. Så kom dette indlæg hos Søstrene Grene, og det var jo meget passende, da det var der, jeg havde tænkt mig at købe garnet.Nu er jeg så igang, og må ærligt indrømme, at det har jeg været i VIRKELIG lang tid uden at jeg er så meget som halvt færdig. Jeg har besluttet mig for kun at arbejde i farver, jeg er vild med lige nu, hvilket vil sige at hvis tæppet ender med at tage flere år at gøre færdigt, så får det nok nogle andre farver i den anden ende :) Heldigvis holder min fascination af grå og gul stadig, så indtil videre er det den stil, jeg kører.

Nu overvejer jeg dog at holde en pause med dette tæppe, og hækle en mindre version til en lille ny, der er på vej i familien. Stadig med garn fra Grenes, men nok i farver a la grå og petrolium..måske hvid.

Tak til Tusindfryd for at lave en opskrift, som er nem at forstå og dejligt inspirerende!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...